Home » Helpdesk geldzaken en Sociaal Raadslieden

Helpdesk geldzaken en Sociaal Raadslieden

Helpdesk Geldzaken

Heb je een vraag over geld of wil je inzicht in jouw financiële situatie? De Helpdesk Geldzaken is kosteloos bereikbaar voor al je vragen over geld. Bel ons via: 070 353 61 88 of maak een afspraak via www.helpdeskgeldzaken.nl

Sociale Raadslieden

Heeft u een lastige vraag over bijvoorbeeld belasting, uitkering of toeslagen? Of een probleem dat te maken heeft met wonen, onderwijs of werk? Maak dan een afspraak met de sociaal raadslieden van de gemeente. U krijgt er gratis advies en hulp.

U kunt bij sociaal raadslieden terecht voor lastige vragen en problemen met (overheids)organisaties. Sociaal raadslieden weten precies waar u recht op heeft. En bij welke organisatie u wat moet regelen. Sociaal raadslieden staan geregistreerd in het beroepsregister voor Sociaal Juridisch Dienstverleners.

Sociaal raadslieden geven sociaal juridisch advies. Dat wil zeggen: over vragen die te maken hebben met wetten en regels. Ze kunnen u bijvoorbeeld helpen met

  • ingewikkelde formulieren invullen
  • brieven schrijven naar (overheids)organisaties of
  • een klacht of bezwaarschrift indienen.

Als het nodig is, bellen sociaal raadslieden met de organisatie om uw probleem te bespreken.

Bel voor een afspraak met de klantenservice SZW op (070) 353 75 00. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Klik hier voor de website van Den Haag.